torna

Detall de la notícia

Imatge 4114488

El conseller Negueruela es reuneix amb agents econòmics i socials per a traslladar-los les mesures del Govern

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s'ha reunit aquesta tarda amb agents econòmics i socials per a explicar les últimes mesures aprovades pel Govern davant la situació derivada del Sars-*CoV-2.


A la trobada han acudit la presidenta de la CAEB, Carmen Planas, el president de la Federació de Petita i mitjana empresa de Balears (PIMEB), Justo Saura, i els màxims responsables a les Illes Balears de CCOO, José Luis García, i UGT, Alejandro Teixías, i tant Negueruela com el Director General de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, la Directora General de Treball, Virginia Abraham, la Directora General de Promoció Econòmica, Vanessa Rosselló, i el director del IBASSAL, Rubén Castro, han repassat l'evolució dels esdeveniments i han establert línies de treball conjuntes.


Després de la reunió, Negueruela ha valorat positivament la trobada i ha destacat la importància del “contacte permanent” amb els agents econòmics i socials de les Illes.
Paral·lelament, la presidenta de la CAEB, Carmen Planas, ha traslladat un “missatge de tranquil·litat”. “Estem treballant conjuntament i de forma coordinada el sector privat i el públic”, ha afegit Planas abans d'incidir en què “treballar de forma unida i amb diàleg socials una garantia perquè els ciutadans estiguin tranquils”.