torna

Detall de la notícia

Imatge 4109945

L'Orquestra Simfònica suspèn els concerts dels dies 12 i 19 de març seguint les recomanacions de Salut per contenir el coronavirus

Seguint les recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears, l’Orquestra Simfònica suspèn els concerts previstos demà dia 12 de març i dijous dia 19 de març.

Per a qualsevol pregunta o consulta referent a les entrades ja comprades, es pot contactar amb les oficines de la Simfònica per e-mail: informacio@simfonicadebalears.com o al telèfon 971287565.

La web www.coronavirus.caib.es informa puntualment sobre les recomanacions de les autoritats sanitàries per contenir el coronavirus.

L’onzè concert de temporada de l’Orquestra Simfònica Illes Balears es componia d’un programa atractiu amb l’estrena de la nova obra La Festa del compositor mallorquí Antoni Parera Fons; el concert per a oboè de B. Martinu interpretat per l’oboista de la Simfònica, Carlos Fortea; i un final amb un dels compositors espanyols més importants de la història, Manuel de Falla, amb les obres La vida breve: interludio y danza i El sombrero de tres picos, suite núm. 1 i 2.