torna

Detall de la notícia

Imatge 4046922

Educació presenta l'Avantprojecte de la Llei d'Educació a la Mesa de l'Ensenyament Privat Concertat i a la Mesa de diàleg amb directors de centres

\Es tracta d’una ronda de contactes per presentar l'Avantprojecte de la Llei d'Educació i convidar als diferents col·lectius educatius a fer aportacions a la futura Llei

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat del director de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, de la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, de la directora de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández i del director general de Formació Professional i Estudis Artístics Superiors, Antoni Baos;  ha començat avui una ronda de contactes per presentar  l'Avantprojecte de la Llei d'Educació als diferents col·lectius de l'àmbit de l'educació.

La primera de les reunions ha estat amb la Mesa de l'Ensenyament Privat Concertat de les Illes Balears que ha comptat amb l'assistència de representants d'Escola Catòlica (ECIB), Confederació Espanyola de Centres d'Ensenyament (CECE), Unió de Cooperatives d’Ensenyament (UCTAIB), la Federació d'Escoles Infantils de la Petita i Mitjana Empresa de Balears (FEIBIMEB) i els sindicats FSIE, CCOO, STEI, FE-UGT i USO.

La segona s’ha celebrat aquesta horabaixa, amb la Mesa de diàleg amb directors dels centres educatius amb l’assistència els representants de secundària i de primària de Mallorca, Menorca i Eivissa, dels centres d'adults de Balears (ADAIB), d'Escola Catòlica, de CECE, de les Cooperatives d'Ensenyament i de FEIPIMEB.

El conseller March ha valorat positivament aquestes trobades i ha recordat que comença un procés amb un Avantprojecte de Llei amb recorregut fins el setembre octubre de 2021. On hi ha molt de temps per acordar, per parlar i inclús per pactar les discrepàncies.

Està previst que la propera setmana es celebri una Mesa Sectorial d'Educació per presentar l'Avantprojecte de Llei d'Educació com a únic punt de l'ordre del dia.