torna

Detall de la notícia

Imatge 4001774

Educació i Ajuntament treballen perquè la reforma del CEIP Sa Torre de Manacor sigui una realitat

\Des de que es va detectar el problema de formiga blanca (tèrmits)  al centre, Educació fa feina per poder començar les obres el més aviat possible

\La Conselleria s’ha compromès a mantenir informada la comunitat educativa de tots els terminis

\ Si es compleix el calendari previst les obres, que es faran per via d’urgència, podrien estar enllestides dins el darrer trimestre de 2020

\ Tot i que es fa el possible perquè els alumnes tornin a les seves aules, Educació lamenta el retard a les obres previstes al CEIP Sa Torre de Manacor

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca lamenta el retard a les obres de reforma al CEIP Sa Torre de Manacor. Des de que es va detectar el problema a l’octubre de l’any passat Educació fa feina per tenir enllestida la reforma de més de 840 mil euros del centre i perquè els alumnes del CEIP Sa Torre puguin tornar a les aules.

Conselleria i Ajuntament de Manacor fan feina plegats per tal d’avançar en el projecte de reforma del centre. La Conselleria també s’ha compromès a mantenir contactes  amb la comunitat educativa del centre  perquè estiguin informats del calendari d’execució del projecte de reforma del centre.

Cal destacar que en aquest moments el projecte de reforma està acabat i en supervisió, i la previsió és que finalitzi a final d'aquest mes, per a continuació demanar la llicència d'obres a l'ajuntament.

Una vegada obtinguda la llicència d’obres es licitaran les obres per via d'urgència i la previsió és que puguin començar entre març i abril de l'any vinent i que estiguin acabades abans de final d'any. El pressupost reservat a l'IBISEC dins 2020 per a aquesta actuació és de 840.353 €.

Cal recordar que a l’octubre de l’any passat es va detectar que el centre estava afectat per formiga blanca, tèrmits  i els 115 alumnes d’educació infantil i de primària, varen ser traslladats a l’IES Manacor. Educació va decidir aprofitar les obres per fer una reforma integral i millorar l’accessibilitat del centre.