torna

Detall de la notícia

Imatge 3974518

El Govern col·laborarà en l'organització del torneig de tenis ATP Mallorca Championships

La directora general de Turisme celebra la creació d’un “esdeveniment que situarà Mallorca en el tenis mundial”

La Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball participarà en l’organització de l’ATP Mallorca Championships, el primer torneig de tenis de l’ATP que tendrà lloc a l’illa. L’esdeveniment s’ha promogut des de l'empresa e|motion i el director del torneig serà Toni Nadal.

Durant la roda de premsa de presentació del torneig, celebrada a Son Moix, la directora general de Turisme, Rosana Morillo, ha afirmat que “Mallorca necessita esdeveniments d’aquest tipus” i ha celebrat que, amb un torneig com aquest, “se situï Mallorca en el tenis mundial”, precisament “en aquesta terra, que tants èxits ha donat al tenis mundial”.

La directora general també ha valorat l’impacte tant directe com indirecte que un esdeveniment d’aquestes característiques pot representar per a l’economia de les Illes i, més en concret, per al municipi de Calvià, on se celebrarà el torneig.

A la roda de premsa també ha assistit el tenista Feliciano López, participant en el torneig i ambaixador del Mallorca Championships. L’esdeveniment tendrà lloc la setmana del 20 al 27 de juny a Santa Ponça i serà el primer torneig ATP sobre herba que es disputarà a l’Estat espanyol. Les entrades per assistir-hi estaran disponibles a principis de novembre.