torna

Detall de la notícia

Imatge 3961395

NOVETAT 18/05/2020. PROVES LLENGUA CATALANA DE LA CONVOCATÒRIA DE GENER DE 2020: publicació dels resultats provisionals de les proves orals de llengua catalana dels nivells A2, B1, B2 i C1

Publicació dels resultats provisionals de les proves orals de llengua catalana dels nivells A2, B1, B2 i C1 de la convocatòria de gener de 2020

 

Informació sobre el tràmit de revisió de les proves orals

El termini per sol·licitar la revisió de les proves orals és del 19 al 21 de maig de 2020.

La sol·licitud de revisió només es pot formalitzar telemàticament.

>> Tràmit telemàtic de revisió de les proves orals

IMPORTANT: per fer el tràmit telemàtic l'aplicació us demanarà que us identifiqueu amb el codi d'inscripció (codi que consta en el justificant de matrícula) i la vostra data de naixement (vegeu el document d’Instruccions per a la sol·licitud de revisió).

D’acord amb el nou calendari establert, els resultats definitius de les proves orals es publicarà a la web de la Direcció General de Política Lingüística (http://dgpoling.caib.cat) el dia 8 de juny de 2020, a partir de les 15 hores.

 

NOTES:

  • Us recordam que les qualificacions provisionals no acrediten coneixements oficials de llengua catalana, per la qual cosa no s'expediran certificats de resultats provisionals. La informació que es publica a la pàgina web http://dgpoling.caib.cat és pública i qualsevol persona interessada la pot consultar.
  • Una vegada que es publiquin els resultats definitius dia 8 de juny de 2020 es podrà sol·licitar un certificat provisional mitjançant l'adreça electrònica provescatala@dgpoling.caib.es, sempre que hi hagi una causa justificada per la qual no es pugui esperar l'expedició del certificat oficial.