torna

Detall de la notícia

Imatge 3942191

Jornades sobre Responsabilitat Social a les PIMES

El Centre per a la Gestió Ètica de l’Empresa (Eticentre) organitza unes jornades sobre responsabilitat social a les pimes que compten amb el finançament del Govern de les Illes Balears.

Aquestes jornades es duran a terme a cada una de les illes. La primera jornada es durà a terme a Eivissa el dia 10 d'octubre, seguidament la jornada a Mallorca el dia 24, la de Menorca el dia 30 i, finalment, a Formentera el dia 8 de novembre.

Cada jornada consta d’una xerrada-col·loqui sobre tendències, eines i bones pràctiques locals i posteriorment de tallers formatius que versaran sobre gestió de residus i consum; activitats en recursos humans; sistemes de gestió, sistemes estandarditzats, sistemes adaptats a les petites organitzacions; consum responsable.

Amb tot això, es pretén sensibilitzar sobre l’ètica empresarial i el desenvolupament sostenible, així com posar en valor les bones pràctiques empresarials locals. Es tracta de formar a les empreses en eines de gestió que els permetin definir accions de millora en matèria mediambiental, de recursos humans, i en els sistemes de gestió, emmarcant totes aquestes accions dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l’ONU.

En darrera instància, l’objectiu és afavorir i augmentar un teixit empresarial balear més compromès, actiu i cooperatiu per generar un territori responsable, on el desenvolupament sostenible i la cooperació entre l’empresa i la societat sigui el model a assolir en els àmbits comercial, industrial i d’interès social.

Les jornades estan destinades a empresaris, especialment a les pimes, així com a autònoms, consultors, emprenedors, entitats socials i a les pròpies administracions públiques.

L’assistència a les jornades és totalment gratuïta amb cabuda limitada. L’inscripció es pot fer a la pàgina web www.eticentre.org