torna

Detall de la notícia

Imatge 3925522

Concedides les Beques Carnet Jove 2019, de 5.000 euros cada una

El Carnet Jove de les Illes Balears, que gestiona l’Institut Balear de la Joventut, dependent de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, ha concedit les Beques Carnet Jove 2019 d’Acció Social, Comunicació, Arqueologia i Medi Ambient, per un import de 5.000 euros cada una, encara que el jove beneficiari de la Beca d’Acció Social hi ha renunciat per incompatibilitat horària amb els seus estudis.

La Beca Carnet Jove d’Arqueologia ha estat concedida a Maria Neus Cirer Ribot, que, arran de l’acord amb l’Ajuntament de Montuïri, desenvoluparà la seva tasca al Museu Arqueològic de Son Fornés.

Així mateix, la Beca de Comunicació ha estat atorgada a Adrián Malagamba Fiol, que, a partir de l’acord entre l’Institut Balear de la Joventut i el grup Hora Nova, SA, durà a terme l’activitat formativa corresponent al diari Última Hora.

Quant a la Beca Carnet Jove de Medi Ambient, de la qual és entitat col·laboradora el Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB), la jove beneficiària és Sandra Capó Garriga.

L’objecte de les Beques Carnet Jove Illes Balears és promoure l’accés de les persones joves en els diferents àmbits professionals.

El període formatiu associat a les Beques Carnet Jove 2019 tindrà una durada de 880 hores, en un període mínim de sis mesos i màxim d’un any, i s’inicia el mes d’octubre.