torna

Detall de la notícia

Imatge 3904033

Tot a punt a Can Cirera Prim per a l'inici del curs

\Educació ha adaptat aquestes instal·lacions municipals de forma provisional per acollir als 34 alumnes d’educació infantil que començaran demà l’escola

\ Són alumnes del futur nou centre d’educació infantil i primària de sa Pobla de dues línies amb capacitat per a 450 alumnes

\ Fins a la seva construcció està previst un projecte  de centre modular amb una inversió de més de 820 mil euros i un termini d’execució de  4 mesos

 

El director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante acompanyat pel gerent de l’IBISEC  (Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius), Miquel Coll ha visitat avui les instal·lacions municipals de Can Cirera Prim a Sa Pobla que s’han condicionat a l’espera de la construcció del nou CEIP de Sa Pobla. 

El projecte d’adaptació de les instal·lacions ha tingut un cost de més de 47 mil euros i permetrà que demà, de forma provisional comencin l’escola 34 alumnes d’educació infantil del municipi.

Cal tenir en compte que la construcció d’un nou centre té un termini aproximat de 24 mesos des de la posada a disposició al Govern dels terrenys necessaris per part del consistori municipal. És per això que es va decidir la creació del nou CEIP provisionalment, a l’edifici municipal del parc de Can Cirera Prim per el proper curs 2019/20.

Solució provisional

Les actuacions d’adaptació d’aquest espai amb un pressupost de més de 822 mil euros es fan en dues fases. Una primera ja finalitzada amb l’adaptació de dependències per poder impartir els ensenyaments d'educació infantil i d’adaptació i muntatge del pati per un import de 47.467 euros. Per el curs vinent únicament es necessitarà una modular per fer aula de psicomotricitat.

En una segona fase ja en licitació,  es construirà de forma provisional el nou CEI modular Can Cirera Prim, de sa Pobla. Un projecte, que preveu la redacció del projecte integrat, la direcció facultativa i la fabricació i el muntatge del nou CEI, surt a licitació per un total de 822.298 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

Nou CEI modular Can Cirera Prim, de sa Pobla

Les obres del nou CEI modular Can Cirera Prim, de sa Pobla, preveuen les actuacions d’adaptació necessàries per poder-hi impartir ensenyaments d'educació infantil el proper curs 2019-2020. L’obra ha sortit a licitació per 822.298 euros, amb un termini d’execució de 4 mesos.

El projecte té previstes les actuacions següents:

  • Redacció del projecte.
  • Execució de les obres d’adequació del terreny i dotació de serveis.
  • Subministrament i instal·lació de les estructures modulars. Un d’aquests mòduls es farà servir d’aula de psicomotricitat.
  • Adequació dels terrenys per al pati del centre.