torna

Detall de la notícia

Imatge 3903396

El Govern de les Illes Balears declara tres dies de dol per les set víctimes mortals de l'accident aeri a Inca

El Govern de les Illes Balears ha convocat demà dilluns a les 12 hores al Consolat de Mar un minut de silenci

El Govern de les Illes Balears ha declarat tres dies de dol per la mort de set persones en l'accident aeri registrat avui a Inca.

Així ho ha explicat la presidenta Francina Armengol des del lloc dels fets on ha mostrat la seva consternació per aquest tràgic succés i ha expressat les condolences del Govern i tota la població de les Illes als familiars i amics de les víctimes.

L’accident s’ha produït aquest migdia quan han col·lisionat un helicòpter amb cinc ocupants i una avioneta-ultralleugera amb dos persones més.

L’helicòpter havia enlairat des de l’aeròdrom de Son Bonet mentre que l’ultralleuger ho va fer des de l’aeròdrom de Binissalem.

Per raons que encara no es coneixen han col·lisionat i han caigut a 400 metres de l’Hospital Comarcal d’Inca, a la carretera vella de Costitx.

Al lloc de l’accident també s’han traslladat la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el director general d’Emergències i Interior, Jaume Barceló;  el conseller responsable de la direcció insular d’Emergències del Consell de Mallorca, Josep Lluis Colom, i autoritats dels ajuntaments d’Inca i Costitx.

A les 13:35 hores s’ha rebut el primer avís al Servei d’Emergències 112, des del qual s’han activat efectius de la Guardia Civil, SAMU 061, Policia Local i Bombers de Mallorca, concretament 11 professionals dels parcs de bombers d’Inca i Alcúdia.

Així mateix, el servei d’atenció psicològica de l’112 ha enviat personal per donar suport als familiars de les víctimes.

El Govern de les Illes Balears ha convocat demà dilluns a les 12 hores al Consolat de Mar un minut de silenci.