torna

Detall de la notícia

Imatge 3837098

L'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB) organitza un curs d'iniciació a l'Art Dramàtic

Es tracta d’un curs pràctic d’una setmana de duració obert a totes les persones interessades a partir dels 16 anys

El professorat de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB) organitza a partir del proper dilluns, 15 de juliol un curs d’iniciació a l’Art Dramàtic que té per finalitat la iniciació a tres àrees fonamentals de l’art dramàtic: la interpretació, la veu i el moviment.

Amb una durada de 22’5 hores, de dilluns a divendres i de 09 a 14 hores les persones interessades es podran iniciar en el món de l’Art Dramàtic. Entre els objectius d’aquest curs pràctic es troba la iniciació en els fonaments pràctics del joc escènic, la improvisació, la interpretació del text dramàtic i les bases de la veritat teatral. El curs també donarà a conèixer les bases del moviment de l’actor, la seva adaptació a l’espai escènic i a l’encarnació de personatges. La introducció als fonaments pràctics de l’oralitat: entonació, projecció i ressonància. I la Iniciació a la veu parlada com a instrument per transmetre emocions.

El curs que està obert a totes les persones interessades a partir dels 16 anys comença el proper dilluns, 15 de juliol i esta impartit pels professors de l‘ESADIB: Miquel de Marchi, Mateu Grau, Biel Jordà i Pere Fullana.

Trobareu més informació a www.esadib.com