torna

Detall de la notícia

Imatge 3837077

Jornada de formació dels assessors dels centres de professorat de Balears

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí X. March; el secretari general, Tomeu Barceló; i la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, varen assistir el passat dilluns, 8 de juliol, a la darrera jornada de formació del curs 2018-2019 dels centres de professorat de les Illes Balears que va tenir lloc en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut.

Tant el conseller, com el secretari general i la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa agraïren als assessors la dedicació i la feina feta durant aquests anys, a més de donar la benvinguda a les noves incorporacions. També varen presentar les línies prioritàries de la Conselleria tot destacant el pes fonamental que tendrà la formació del professorat.

A la jornada hi assistiren més de 60 docents, entre assessors actuals i els que s’incorporaran el mes de setembre. En aquest sentit, els assessors varen presentar propostes per millorar els processos d’avaluació de la formació, especialment les formacions en els centres (FeC), intercentres (FiC) i dels centres (FdC). A banda d’això, també es va avaluar el funcionament dels centres de professorat i la Xarxa de CEP de les Illes Balears i es feren propostes de millora de cara al curs vinent.

Cal remarcar que el proper curs 2019-2020 començaran a fer feina l’Equip d’Impuls a l’Aprenentatge Digital i l’Equip de Formació de l’àmbit de la formació professional.