torna

Detall de la notícia

Imatge 3771092

Les Illes Balears, amfitriones de la primera trobada estatal de programes culturals per a joves creadors, com Art Jove

L’objectiu de la Conselleria de Cultura és establir una xarxa d'intercanvis a partir de col·laboracions i complicitats entre institucions d’àmbit estatal

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports organitza a Ca n’Oleo, des d’avui dimecres 15 de maig i fins al divendres 17 de maig de 2019, les primeres jornades d’àmbit estatal dirigides a tècnics i gestors de programes culturals per a joves de totes les comunitats autònomes. En tots els casos les representants reunides són dones.
 
Anomenades Xarxes, l’objectiu de la trobada és posar en comú les experiències i formes d'organització i coordinació entre els distints programes culturals de les comunitats autònomes de l'Estat espanyol destinats als joves creadors, per tal de poder establir una xarxa d'intercanvis de projectes en comú de joves artistes i de la seva obra de tot l'Estat, a partir de col·laboracions i complicitats entre institucions.

Organitzat per l'Institut Balear de la Joventut (IBJove), a través del seu programa cultural Art Jove, les despeses d'allotjament i manutenció de totes les assistents a la trobada van a càrrec d’IBJove.

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, acompanyada del director d'IBJove, Joan Ferrà, n’ha fet la benvinguda i presentació dels tres dies de trobada.

Programa

XARXES. PRIMERA TROBADA DE TÈCNICS D'ART JOVE
15-17 de maig de 2019. Ca n’Oleo, Palma.

Dimecres 15 de maig

12.30 h Benvinguda i presentació de les jornades a Ca n’Oleo, a càrrec de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur
14.00 h Dinar
16.00 h Presentació dels projectes ART PERTOT i SALVADOR IBORRA
17.00 h Coffee break
17.30 h Presentació dels programes culturals per a joves de cada comunitat autònoma a càrrec de la persona responsable
19.00h Ruta literària pel barri antic de Palma, a càrrec de Carlota Oliva, gestora cultural responsable de la iniciativa WoW (Walking on Word)
21.30 h Sopar

Dijous 16 de maig

9.30 h Presentació dels programes culturals per a joves de cada comunitat autònoma a càrrec de la persona responsable
11.00 h Coffee break
11.30 h Continuació de la presentació
14.00 h Dinar
16.00 h Workshop: “Creació de xarxes entre els diferents programes culturals per a joves de l'Estat espanyol”
17.00 h Coffee break
17.30 h Continuació del Workshop
21.30 h Sopar

Divendres 17 de maig

10.00 h Conclusions del Workshop. Calendarización de pròximes trobades
12.00 h Actuació musical de Magí Garcies, pianista guanyador del certamen de Música per a Joves Intèrprets del programa cultural Art Jove 2018
12.30 h Brunch al pati de Ca n'Oleo
14.00 h Final de les jornades