torna

Detall de la notícia

Imatge 3756591

La Simfònica interpretarà per primera vegada "Elies" de F. Mendelssohn en el catorzè concert de temporada

L’Orquestra Simfònica Illes Balears interpretarà per primera vegada l’"Oratori d”Elies” de F. Mendelssohn, en el catorzè i penúltim concert de temporada, el 9 de maig de 2019, a les 20:00 h, a l’Auditorium de Palma.
 
En aquest penúltim concert de temporada, la Simfònica comptarà amb un repartiment d’artistes de luxe com Raquel Camarinha (soprano); Huiling Zhu (mezzosoprano), Oliver Johnston (tenor), José Antonio López (baríton), la Coral Universitat Illes Balears (dir. Joan Company) i la Coral de Cámara de Pamplona (Dir. D. Gálvez). Tot, dirigit pel mestre Pablo Mielgo.
 
Elies de F. Mendelssohn és una obra barroca que descriu passatges de la vida del profeta bíblic Elies de l’Antic Testament. Està inspirat en els oratoris de dos mestres barrocs com són Bach i Händel, però pel seu color orquestral i coral reflecteix un estil propi que situa el compositor alemany com un dels precursors del romanticisme.
 
Al llarg d’aquesta obra es poden apreciar escenes bíbliques com la resurrecció d’un infant, El Sacrifici de Carmel, la pluja que acaba amb la sequera d’Israel o la persecució d’Elies per la reina Jezabel, entre altres.
 
Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a través de la pàgina web de l’Orquestra Simfònica Illes Balears (www.simfonicadebalears.com) o a les taquilles de l’Auditorium de Palma.