torna

Detall de la notícia

Imatge 3756567

Obert el termini d'inscripció als tallers gratuïts d'estiu per a joves nouvinguts amb coneixements escassos o nuls de català

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’IEB, ofereix tallers d’estiu per a joves nouvinguts que hagin de cursar ESO o batxiller en el curs escolar 2019-2020
La Conselleria de Cultura Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), i en col·laboració amb la Conselleria d’Educació i Universitat, organitza tallers d'estiu de català inicial per a joves nouvinguts. Els organitza l’Àrea de Llengua de l’IEB en col·laboració amb la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat i es duen a terme a l'estiu i durant el curs escolar.
 
Aquests tallers van dirigits a joves nouvinguts de 12 a 17 anys, amb coneixements escassos o nuls de català. No s’hi poden matricular els alumnes nascuts a les Illes Balears.
 
Els tallers tenen una durada de 40 hores i són gratuïts. El període d'inscripció acaba dia 7 de juny i es pot fer al centre educatiu dels alumnes interessats i a l'Institut d'Estudis Baleàrics (C/ d’Alfons el Magnànim, 29, 1r pis, porta 1. Palma).
 
  • Nivell: primer nivell de català per iniciar-se en les estructures i el vocabulari més bàsic de l’idioma.
  • Nombre d’alumnes: els tallers han de tenir un nombre mínim de 12 alumnes i un màxim de 25. En cas que hi hagi més alumnes matriculats, es poden fer dos tallers al mateix centre. Si no s’arriba al mínim exigit, els alumnes podran anar a un altre centre proper on es faci el taller.
  • Dates: el taller començarà dia 1 de juliol i acabarà dia 26 de juliol.
  • Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 11.30 h.
  • Lloc: els tallers s’impartiran als centres que ho sol·licitin. Els municipis d’Inca, Maó i Manacor disposaran d’un espai municipal encara per determinar (l’IEB facilitarà més endavant aquesta informació als centres d’aquests municipis).
 
Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’Institut d’Estudis Baleàrics, a través de les persones de contacte Jaume Mas i Maria Magdalena Capó, al telèfon 971 17 76 04 o per correu electrònic: ensenyament@iebalearics.org

Podeu consultar més informació a: http://www.caib.cat/sites/llenguacatalana/ca/estiu_2019/