torna

Detall de la notícia

II Jornada de Dinamització Lingüística

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, organitza la II Jornada de Dinamització Lingüística, un espai de trobada dels professionals de la dinamització lingüística del conjunt de les administracions públiques de les Illes Balears per formar-se i compartir idees i experiències.

Enguany es presentaran projectes de dinamització lingüística reeixits que s'han duit a terme a altres territoris (Catalunya, València, País Basc, Navarra i Galícia), majoritàriament impulsats des d'administracions públiques, però també des d'entitats no governamentals.

La Jornada s'adreça especialment als assessors lingüístics i al personal encarregat de tasques de dinamització lingüística del conjunt d'administracions públiques de les Illes Balears. Igualment, si hi ha places disponibles, la Jornada és oberta a graduats i estudiants del grau de Llengua i Literatura Catalanes.

D'altra banda, dins el marc de la Jornada, s'ha organitzat la conferència "Continuïtat generacional de la llengua, més enllà de la transmissió", a càrrec de la Dra. Paula Kasares, el mateix 8 d'octubre a les 19 h, a Ca n'Oleo (carrer de l'Almudaina 4, Palma).

El període d'inscripció continua obert. Si us hi voleu inscriure, ho podeu fer clicant en aquest enllaç.