vuelve

Detalle de la noticia

Material de la Jornada de Dinamització Lingüística

La Conselleria de Participació, Cultura i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, va organitzar el passat 28 de setembre de 2017 la primera Jornada de Dinamització Lingüística, amb la voluntat de fomentar l'intercanvi d'idees sobre experiències de dinamització lingüística des de les administracions públiques.

La Jornada va reunir dinamitzadors i assessors del conjunt d'administracions públiques de les Illes Balears, que varen compartir experiències i també varen exposar les necessitats i les problemàtiques específiques de cada administració en aquesta matèria.

S'hi varen presentar catorze comunicacions breus repartides en blocs temàtics específics (patrimoni, contractació, acolliment, actituds i lleure). Diversos tècnics varen presentar experiències concretes de dinamització duites a terme i també propostes d'actuacions noves.

També hi va haver dues comunicacions més llargues, de tipus reflexiu, que varen servir per convidar els participants a reflexionar sobre determinades qüestions relacionades amb les tasques de foment de l'ús de la llengua i també amb la legislació vigent en aquesta matèria.

Els enregistraments de les ponències que compten amb l'autorització dels ponents estan disponibles al canal de YouTube de la Direcció General de Política Lingüística.

A continuació trobareu el material d'algunes d'aquestes ponències: