torna

Detall de la notícia

Imatge 2995713

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports augmenta l'oferta de cursos i tallers de català d'aquest estiu

Han començat els cursos i tallers d’estiu per aprendre i millorar el coneixement de la llengua catalana que ofereix la conselleria de Cultura, Participació i Esports, mitjançant l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Respecte l’any passat hi ha hagut un augment del nombre total de cursos i també d’alumnes. L’oferta formativa d’aquest estiu ofereix cursos intensius de català, tallers per a joves nouvinguts i, com a novetat d’enguany, també es duran a terme tallers de conversa.

En total es realitzaran 9 cursos intensius de nivell A1, A2 i B1 de català a Palma,  on hi participaran 105 alumnes.

Pel que fa als tallers per a joves nouvinguts, se’n realitzaran 13 durant el mes de juliol, un creixement important en relació als  7 tallers que es van fer el juliol de 2016. Aquests tallers es duran a terme de forma simultània a Palma, Inca, Manacor, Son Servera, Sa Pobla, Alcúdia, Ciutadella, Maó i Eivissa, i hi participen 219 alumnes.

Pel que fa als tallers de conversa, tot i ser una novetat d’enguany, han tingut molt bona resposta, i en total se’n realitzaran 26, amb una participació de 219 alumnes. Els tallers de conversa es cursaran a Palma, Inca, Llucmajor i Sant Josep de sa Talaia.

El nombre total d’alumnes que durant aquest mes de juliol participaran en els diferents cursos i tallers de català és de 543 mentre que el juliol de l’any passat on varen ser un total de 234 participants.  

El període de matrícula segueix obert per als cursos de llengua catalana i els tallers de conversa. Les persones que desitgin més informació poden adreçar-se al lloc web www.ieb.caib.es o al telèfon 971177604.