torna

Detall de la notícia

Més de 1.300 persones comencen els cursos de català que organitza la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports a través de l'ILLENC

Aquesta setmana comencen els cursos de llengua catalana organitzats per la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports mitjançant l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC), als quals s’han inscrit 1.300 persones aproximadament.
 
Els 47 cursos que ara comencen tendran lloc a Palma, Bunyola, Calvià, Inca, Llucmajor i Eivissa, i acabaran la setmana del 22 de maig.

Convé recordar que s’ofereixen cursos de tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu), ara bé, els més demandats són el C1 (12 grups) i el B2 (11 grups). Els alumnes també poden escollir la modalitat: presencial (30 cursos), semipresencial (14) o a distància (3).
 
Com és habitual, el calendari dels cursos i de les proves de català que organitza la Direcció General de Política Lingüística s’han coordinat de manera que després de la formació els alumnes que ho desitgin puguin accedir a les proves per acreditar el seu nivell de coneixements.
 
Es pot trobar tota la informació detallada a la pàgina web de l’ILLENC: http://www.illenc.cat/ca/